Vidalista chewable 20mg

17.95

STRIPSAANTALPRIJS PER STRIPBESTELLEN
220€16.95BESTELLEN
330€15.95BESTELLEN
550€14.95BESTELLEN
770€14.45BESTELLEN
10100€13.95BESTELLEN
15150€13.45BESTELLEN
Categorie:

Beschrijving

Vidalista chewable

Vidalista kauwtabletten 20 mg  wordt gebruikt voor de behandeling van een erectiestoornis. Het verhoogt de bloedtoevoer naar de penis om mannen te helpen een erectie te krijgen en deze te behouden. Onze klanten kiezen steeds vaker voor de vidalista chew dan de reguliere ‘erectiepil’ zoals kamagra. Het werkt door de bloedvaten in uw penis te helpen ontspannen, waardoor het bloed in uw penis kan stromen wanneer u seksueel opgewonden raakt.

De chewable vidalista 20mg kan op zowel op lege maag of als bij een maaltijd worden ingenomen. De werkzame stof van vidalista is tadalafil 20mg. Het erectiemiddel helpt uitsluitend om een erectie te krijgen als je hier seksueel voor wordt gestimuleerd. Je moet het ongeveer een uur voordat je van plan bent om seks te hebben innemen. De hoeveelheid tijd die nodig is om te werken verschilt van persoon tot persoon, maar duurt normaal gesproken tussen de 30 minuten en een uur.

Behandeling van erectiestoornissen

Chewable vidalista tabletten behoren tot een groep geneesmiddelen die PDE5-remmers worden genoemd. Het werkt door de bloedvaten in de penis te ontspannen. Hierdoor kan bloed in de penis stromen en een erectie veroorzaken wanneer je wel seksueel wordt opgewonden (must). Dit erectiemiddel helpt alleen om een erectie te krijgen als je dus seksueel wordt gestimuleerd door je partner. Het is zeer effectief, maar moet ten minste 30 minuten vóór seksuele activiteit worden ingenomen.

Hoe vidalista chew innemen

Neem vidalista chew 20mg in de dosis en de duur zoals geadviseerd door uw arts. Kauwtabletten moeten worden gekauwd totdat ze volledig zijn opgelost. Ze zijn niet bedoeld om heel te worden ingeslikt, te pletten of te breken. Vidalista soft 20 mg kan met of zonder voedsel worden ingenomen, maar het is beter om het op een vast tijdstip in te nemen.

Bijwerkingen

Hoofdpijn 10%
Blozen 5%
Buikpijn 3%
Diarree 2%

 

  • Inhoud : 10 Tabletten per strip
  • Levering zonder doosje
  • Werkzame stof : 20mg Sildenafil
  • Werking : 4 – 6 uur
  • Dosering : Maximaal 1 tablet per dag
  • Fabrikant : Viagra Pfize

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vidalista chewable 20mg” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *